unde s multi puterea creste sustineti initiativa troita comana cotul donului 1942

Cum puteti ajuta la construirea Monumentului eroilor Cotul Donului

„Unde-s mulți puterea creşte şi duşmanul nu sporeşte”

romani uniti sub tricolor cum poti ajuta troita memoriala cotul donului 1942 manastirea comana
Foto Ștefan Sabin

Există câteva modalități prin care puteți susține acest site și inițiativa construirii unei troițe memoriale la Comana pentru eroii români căzuți la Cotul Donului în 1942:

1. Mediatizați acest site și această inițiativă – povestiți rudelor, prietenilor, colegilor despre Cotul Donului și inițiativa generalului Radu Theodoru. Este vorba de 250.000 de români căzuți în luptă pentru noi și abandonați de Statul Român…; dați SHARE pe rețelele de socializare la Inițiativa de construire a troiței (distribuiți ACEST TEXT).

2. Donați în contul mânăstirii Comana cât puteți pentru construirea și amplasarea Monumentului (troiței memoriale) dedicat eroilor de la Cotul Donului 1942. Donați cât puteți și încurajați și alți cunoscuți să o facă. Statul Român nu este implicat în această inițiativă și alte fonduri pentru înfăptuirea ei nu există, în afară de donațiile mână de la mână ale românilor.

Cei care doresc să contribuie la construirea troiţei pot face donaţii în contul mânăstirii Comana (stareț Mihail Muscariu), cu mențiunea la depunerea banilor „pentru Troița Cotul Donului” sau „pentru Monumentul Cotul Donului”:

RO28 BRDE 441S V149 5260 4410 

(deschis la BRD Berceni – Bucuresti).

Detalii în continuare:

Mânăstirea are posibilitatea de a verifica periodic online, prin internet banking, sumele depuse în contul mânăstirii pentru troiță și ne va oferi informații cu privire la donatori (numele mic al donatorului, tara/orașul, suma depusă, data depunerii), pentru a publica o mică listă a donațiilor aici pe site, pentru ca cei care depun bani pentru troiță să vadă că banii lor au ajuns în cont și vor fi folosiți STRICT pentru ridicarea troiței Cotul Donului. UPDATE: Puteți vedea donațiile efectuate în pagina de AICI.

Este nevoie în total, pentru construirea troiței, transportul ei la Comana, fundație, amenajare peisagistică, platformă, structură metalică, placă memorială etc, de aproximativ 14.000 de lei (cu mențiunea că 24% din sumă este TVA-ul impus de Stat…)

Puteți depune orice sumă doriți în contul mânăstirii, prin transfer bancar sau depunere la ghiseul oricărei sucursale BRD, cu mențiunea ”pentru Troița Cotul Donului”. Vă mulţumim și Dumnezeu să vă binecuvânteze!

3. Trimiteți pe adresa de mail a administratorului conținutului acestui site (vezi CONTACT) mărturii cu privire la Cotul Donului – poate aveți părinți/bunici/rude care pot da detalii despre ce s-a întâmplat atunci. (am pornit deja o listă cu mărturii AICI)

4. Veniți la Mânăstirea Comana pe 21 mai 2015, la inaugurarea Troiței!

Doamne ajută!

UPDATE:  

Cu ajutorul susţinătorilor şi donatorilor din ţară şi străinătate, troiţa a fost realizată şi adusă la mânăstirea Comana, unde a fost sfinţită pe 21 mai 2015.

DETALII SI POZE DE LA SFINTIREA TROITEI, 21 MAI 2015, MANASTIREA COMANA

Copii de la scoala din comuna Comana au cantat imnul national la fluiere si au depus buchetele de flori.

Este nevoie în continuare de sprijin şi donaţii pentru amplasarea troiţei pe poziţia finală şi pentru celelalte lucrări de amenajare a monumentului integral. Cei interesaţi să susţină până la capăt această iniţiativă pot face donaţii în contul mânăstirii Comana, cu menţiunea “pentru Monumentul Cotul Donului”. Mulţumim.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s